365 dagen Drift Brouwers

Exact een jaar geleden stonden we met veel van jullie in Proeflokaal Faas de lancering van Hijs IPA en Drift Brouwers te vieren. Nadat de kater de volgende ochtend weggetrokken was moesten wij aan de bak. Wij wilden namelijk toffe bieren maken en mensen aanzetten om eens verder te drinken dan pils.

Om juist dat doel te realiseren, experimenten we nu reeds een half jaar in ons Brouwlab. Een waanzinnige plek waar we onze uit de hand gelopen hobby vorm kunnen geven. We hebben talloze technieken en eigen recepturen getest die ons goed zijn bevallen. Inmiddels zijn alle vergunningen rond en kunnen we deze ‘special brews’ binnenkort ook aanbieden op fles en fust. Als zo’n ‘special brew’ dan in de smaak valt dan laten we hem herbrouwen bij onze vrienden in België en krijgt het een tof etiket dat voorzien is van artwork gemaakt door lokale designers. Daarmee is het een headliner geworden.

Omdat we deze uit de hand gelopen hobby met zijn drieën runnen en dit allemaal naast onze ‘normale’ werkzaamheden erbij doen is het soms lastig om ons bedrijfje de aandacht te geven die het verdiend. Gelukkig helpen talloze vrienden en familieleden vrijwillig mee wanneer we dat kunnen gebruiken. Onze dank is groot!!!

We zijn oprecht trots dat we dit als vrienden met elkaar ondernemen. Het klinkt als een jongensdroom en zo voelt het ook wel een beetje. Iedereen kan zijn ei (#paasgrapje) kwijt in de brouwerij. Ook is het tof om op Untappd de (meestal) goede recensies te lezen.

Komend jaar gaan wij gewoon knoepertje hard door met experimenteren en toffe special brews uitbrengen die je via onze webshop en retailers kunt kopen. Over dik een maand komt onze derde headliner uit en wordt er uiteraard weer een release party georganiseerd. We houden je op de hoogte!

Cheers!
Danny, Niels en Rutger

drift-is-jarig